placeyourbets.be

Casino gids Belgie

Artikels

Wedden op Super Sunday

Ok, tijd voor een nieuwe pronostiek. Het is al weer een tijdje geleden sinds onze laatste pronostiek. Wie de pronostieken een beetje volgt, weet dat we vorige keer een kleine 500€ misliepen doordat Ajax niet kon winnen op het veld van Hereveen. Het werd uiteindelijk 2-2. Ook deze keer hebben we weer een aantrekkelijk aanbod op Betfirst. Het is namelijk super sunday met volgende affiches.

Standard – Anderlecht

Club Brugge – Genk

FC Barcelona – Real Madrid

Marseille – PSG

Newcastle – Mancester United

Ik denk dat er deze week veel gelijk zal gespeeld worden. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en voor sommige ploegen staat er al redelijk wat op het spel. Mancester en Real mogen zeker niet verliezen of ze verliezen de leiders in hun competitie Chelsea en Fc Barcelona uit het oog. Ik gok voor deze twee matchen op een gelijkspel. Ook PSG zie ik niet verder komen dan een gelijkspel op het veld van Marseille. Dan rest ons nog de vaderlandse competitie of de Jupiler league. Ook hier twee interessante affiches: Standard – Anderlecht en Club Brugge – Genk. Anderlecht zal absoluut de Europese kater van de wedstrijd tegen Malaga willen doorspoelen. Club heeft daarentegen vertrouwen getankt en speelt thuis. Aan de andere kant speelt Club tegen een Genk dat het ook Europees niet slecht heeft gedaan en redelijk goed aan het spelen is. Standard zit in de hoek waar de klappen vallen en wil absoluut geen vijfde keer op een rij verliezen. Het kan ook altijd dat tikkeltje meer tegen Anderlecht. Ik vind dit de twee moeilijkste matchen om te voorspellen. Ik gok dan ook op 2 gelijke spelen. Om het wat open te trekken zal ik twee weddingschappen maken voor elk 55€. Waarschijnlijk kan je je wel vinden in één van de twee en kan je dit niet dan kan je altijd de quotes bekijken op Betfirst.

Weddingschap 1:

 

Marseille – PSG                                     X

 

Newcastle – Mancester United              X

 

Club Brugge – Genk                              X

Als je op deze weddingschap 55€ inzet dan krijg je 2.240,37€ als alledrie de ploegen gelijk spelen. Als dat geen interessante weddingschap is, zeker als je weet dat 55€ gratis krijgt als je registreert via PlaceYourBets. Lees hierover verder aan het eind van het artikel.

 

Weddingschap 2:

 

FC Barcelona – Real Madrid                X

 

Marseille – PSG                                    X

 

Standard – Anderlecht                           X

Als je op deze weddingschap 55€ inzet dan krijg je 2.260,83 als alledrie de ploegen gelijk spelen. Ook hier weer een ongelijk interessante weddingschap!

Let op dit kan volledig risicoloos. Als je je registreert via PlaceYourBets op Betfirst dan krijg je 5€ gratis en je eerste weddingschap tot 50€ wordt volledig terugbetaald als je niet wint.

Maak het dus extra spannend en registreer je op Betfirst. Gebruik de code 5PB.

Wil je meer weten over de site Betfirst, ga dan naar onze review-pagina.

 

Vorige Volgende