placeyourbets.be

Casino gids Belgie

Artikels

Prono: Playoff I: eerste wedstrijddag.

In de Jupiler Pro League staat dit weekend de eerste wedstrijdag in Playoff I op het programma. Na het intermezzo van de interlands snakt iedereen naar de start van de Playoffs. Het belang van de eerste wedstrijd is niet te onderschatten. Goed beginnen is half winnen!

Hiernaast onze pronostiek voor de eerste wedstrijddag in Play-off I. Wij geloven dat de thuisploegen de eerste wedstrijd zullen winnen. Er verandert maw niks spectaculairs op de eerste wedstrijddag. Enkel Genk ziet zijn kansen in rook opgaan. Genk kan het zich in principe niet permitteren om te verliezen, kijk maar eens naar de stand.  Toch mag je verwachten dat Anderlecht in eigen huis de drie punten kan veroveren. Club moet in staat zijn het wisselvallige Standard thuis te kloppen en ook Zulte zal thuis te sterk zijn voor Lokeren.

Op speeldag twee moet Anderlecht naar Standard en speelt Zulte op het veld van Genk. Als Anderlecht kan winnen op Standard dan zou het kampioenschap al bijna gespeeld zijn. Laat ons hopen dat het spannend blijft en dat Zulte in de eerste twee wedstrijden zeker evenveel punten haalt als Anderlecht. Geniet van de Playoffs!

 

 

betFIRST

Vorige Volgende