placeyourbets.be

Casino gids Belgie

Artikels

Phil Gordon

Geboortedatum:  6 juli 1970

Geboorteplaats:  Newport, VS

WSOP-bracelets: 0

 

Philip Gordon is naast professioneel pokerspeler ook een  televisiepresentator en schrijver van pokerboeken. in 2004 was hij de winnaar van het Bay 101 Shooting Stars-toernooi van de World Poker Tour.  In 2001 werd Phil vierde in het main event van wsop, dit smaakte naar meer en de jaren nadien raakte hij ook tot de final table van zowel Texas Hold ‘em als Pot Limit Omaha, winnen is echter nog niet gelukt.

Gordon was dus tot nu toe weinig succesvol aan de final table van de wsop maar in 2010 won hij wel het WSOP Ante Up For Africa-toernooi. Phil liet zijn goed hart zien en doneerde het prijzengeld van $130.641 integraal naar het goede doel. Ook won hij in 2006 het Poker Championship at Red Rock van Full Tilt Poker. Gordon had midden 2011 in totaal al meer dan $2.750.000 gewonnen met pokertoernooien.

Ook is Gordon auteur van verschillende boeken over poker. Het eerste dat verscheen was Poker: The Real Deal in 2004, wat niet (exclusief) een strategieboek is, maar een uitgave over allerlei aspecten van pokeren. Hierin schrijft hij over zaken als de cultuur rond de spelaccommodaties, de levensstijl van de profs, kleurrijke figuren binnen de pokerwereld en bekende speelplaatsen en – websites. Vervolgens schreef Gordon een serie boeken onder de titels Phil Gordon’s Little Green Book: Lessons and Teachings in No Limit Texas Hold’em (2005), Phil Gordon’s Little Blue Book: More Lessons and Hand Analysis in No Limit Texas Hold’em (2006) en Phil Gordon’s Little Black Book: Beginning Poker Lessons and the No Limit Lifestyle (2006). Deze spitsen zich wel toe op spelstrategie, voor spelers met verschillende niveaus in vaardigheid en ervaring.

Vorige Volgende