placeyourbets.be

Casino gids Belgie

Artikels

nu zondag 8.000.000$ te winnen op pokerstars.be

Nu zondag om 14:30 ET begint het Main Event van de World Championship Of Online Poker. Dit pokertoernooi garandeert een minimum prijzenpot van 8 miljoen dollar, waarvan zeker 1.25 miljoen dollar weggelegd is voor de eindwinnaar!

De World Championship Of Online Poker (afgekort WCOOP) is een toernooiserie die gehouden wordt op pokerstars.be en begon op 8 september. Aan de vorige events van de WCOOP namen al meer dan honderduizend spelers deel, maar het grote geld wordt natuurlijk uitgedeeld aan de finish!

Nu zondag krijgen we eindelijk event 66, het laatste en meteen ook grootste toernooi van deze maand. Met een gigantische prijzenpot van minimum 8.000.000$ zullen ook hier weer duizenden spelers hun kans wagen, in de hoop om gekroond te worden tot eindwinnaar. De winnaar wordt niet alleen in één klap miljonair, hij krijgt ook nog een felbegeerde bracelet en draagt voor 1 jaar de titel van Wereldkampioen Online Poker.

Wil ook jij je plaats veroveren in de lijst van pokergoden, maak je dan klaar voor een hectische strijd aan de pokertafels, nu zondag bij pokerstars.be

 

Vorige Volgende