placeyourbets.be

Casino gids Belgie

Artikels

Nieuw spel, win tot 25.000€ op carousel.be

Vandaag werd op carousel.be de eerste dice game met een progressieve jackpot gelanceerd: de Quick Hit.  Tijdens de bonusronde van dit spel heb je de mogelijkheid om een jackpot te winnen die kan oplopen tot het maximum bedrag van 25.000€!

De Quick Hit is een dice game die gespeeld wordt op 4 roosters en het rode woot symbool is ook bij dit spel opnieuw je ticket naar de bonusronde. Tijdens de bonusronde stopt het bonuswiel op één van de vakjes met extra punten, het vakje met mystery games of het vakje met jackpot.

Het is natuurlijk de jackpot die van deze Quick Hit een succesverhaal zal maken. Als je speelt aan de maximum inzet van 10€ per spel begint de jackpot aan 12.500€ en zolang niemand de jackpot wint zal die met elk spel blijven oplopen tot de maximum prijs van 25.000€ bereikt is.

Maar niet enkel de grote spelers komen met dit spel aan hun trekken want er zijn in totaal 8 mogelijke inzetniveaus (0.25€ – 0.50€ – 1.00€ – 1.50€ – 2.00€ – 2.50€ – 5.00€ – 10.00€), en elk niveau heeft z’n eigen progressive jackpot.

Wil je eens zien hoe dit spel gespeeld wordt, bekijk dan onderstaand filmpje:

Samen met dit nieuwe spel krijg je bij carousel.be tussen 27 maart en 29  maart ook nog een herlaadbonus tot 200€ per speler. Deze bonus bedraagt 10% op het bedrag van je eerstvolgende 2 stortingen. Heb je nog nooit een storting gemaakt dan heb je natuurlijk ook recht op een verdubbeling van je eerste storting met een maximum van 100€.

 

Vorige Volgende