placeyourbets.be

Casino gids Belgie

Artikels

Ed Miller

Geboortedatum: 10 augustus 1979

Geboorteplaats: New Orleans, Louisiana VS

WSOP-bracelets: 0

 

Ed Miller groeide op in New Orleans, Louisiana. Als kind was Ed gefascineerd door wetenschap en wiskunde. Hij behaalde en diploma in fysica en later in Elektrotechniek en Informatica. Na een jaar lesgeven, verhuisde hij naar Redmond, Washington om te werken als een softwareontwikkelaar voor Microsoft. Ed Miller woont momenteel in New York.

Ed was op zoek naar een nieuwe hobby en bij die zoektocht kwam hij het online pokeren tegen. Na het verliezen van zijn eerste spel wou hij zich verbeteren en zo verdiepte hij zich in boeken en registreerde zich op enkele pokerfora. Hij nam deel aan discussies op de forums op 2+2 en na een paar maanden was hij een winnende pokerspeler geworden.

In januari 2003 begon Ed te spelen op de hogere limieten en in maart verliet hij zijn baan bij Microsoft om full-time poker te spelen. Op dit moment begon hij ook artikels en boeken te schrijven.

Na het beaten van de pokergames in de omgeving van Seattle, verhuisde Ed naar Las Vegas. Daar ontmoette hij Alan Schoonmaker, de auteur van The Psychology of Poker. Het was Alan die Ed voorstelde aan David Sklansky en Mason Malmuth. Een poker partnership was geboren.

In 2004 schreef Ed het boek Small Stakes Hold ‘em: Winning Big With Expert Play  met David Sklansky and Mason Malmuth, deze werd snel de bijbel genoemd voor  limit hold’em poker.
In 2005 schreef hij Getting Started in Hold ‘em,  een ideaal beginners boek.

In 2006 schreef hij tesamen met David Sklansky het boek  No Limit Hold ‘em: Theory and Practice with David Sklansky, author of The Theory of Poker.
en in 2007 schreef hij  Professional No-Limit Hold’em: Volume 1 samen met Matt Flynn and Sunny Mehta.

Ed maakte ook een vierdelige DVD-serie voor beginners, en een vijfde boek: Professional No-Limit Holdem Volume 2 samen met Matt Flynn en Sunny Mehta.

Hij hielp ook met het lanceren van de bekende coaching site Stoxpoker.

Vorige Volgende